Image

De ce să ajuţi echipa Agerio?

Într-o discuţie de 20 de minute, ne vei ajuta să rafinăm soluţia potrivită pentru tine şi pentru alţi părinţi ca tine.

  • Tu ne spui pe scurt dificultăţile, temerile tale - noi gândim aplicaţia Agerio în aşa fel încât soluţia finală să-ţi vină mănuşă!
  • Vorbind despre problemele, frustrările tale şi ale copilului tău legate de şcoală, ajuţi la dezvoltarea unei aplicaţii care să te ajute să le depăşeşti!
  • Vei avea satisfacţia că ai ajutat mulţi alţi părinţi în situaţia ta!

Profesori de prestigiu cu rezultate excelente la clasă, gata să ajute!

Profesori de nota 10

Ajutor personalizat

Profesorii Agerio își adaptează stilul de predare la stilul de învățare al elevului și la nivelul de cunoștințe al acestuia.

Profesori răbdători și prietenoși

Pentru toți profesorii membri, matematica este o pasiune, nu doar o meserie. De aceea, lecțiile se desfășoară cu răbdare și fără grabă.

Reputație online, nu doar offline

Copilul tău poate salva profesorii preferați ca Favoriți și poate oferi un rating la finalul lecției online! Astfel, atât el cât și alți utilizatori vor ști exact cu cine intră în dialog.

Image

Agerio oferă ajutor online la matematică pentru clasele V-XII!

Image

Ajutor personalizat

Ajutor la mate, exact pe nevoia copilului tău!

Image

Economie de timp şi resurse

Interacţiunile au loc online, de oriunde, fără deplasări fizice.

Image

Mediu 100% sigur

Agerio a implementat măsuri de verificare a membrilor înscriși, astfel încât să poți beneficia de un mediu sigur și de încredere!

Image

Garanţia calităţii informaţiei

Toți profesorii înscriși în Agerio au trecut printr-un proces minuțios de selecție, astfel ca tu să poți avea garanția calității informației oferite de către aceștia.

Întrebări frecvente

Ai întrebări? Avem cele mai bune răspunsuri pentru tine!

De ce dispozitiv(e) am nevoie pentru a folosi Agerio?

Agerio funcționează prin instalarea aplicației. Deocamdată, aceasta este disponibilă doar pentru device-uri mobile Android.
Ar putea fi util un suport flexibil pentru telefonul mobil, în cazul în care lecția se desfășoară video, pentru ca profesorul să poată vedea caietul elevului fără ca acesta să țină telefonul în mână.

În ce constă o consultație online?

O sesiune online pe Agerio permite comunicarea audio/video între elev și profesor. Elevul poate vedea pe ecranul dispozitivului, în timp real, ceea ce scrie profesorul pe hârtie la celălalt capăt. La fel și profesorul. Durata unei sesiuni este de 20 de minute.

De unde știu că profesorii îmi vor da explicații corecte?

Toți profesorii noștri, înainte de a putea oferi consultații în platformă, trec printr-un proces atent de selecție. Ei sunt monitorizați atent de o echipă care se ocupă cu asigurarea calității. După fiecare consultație, elevii și profesorii au ocazia să se evalueze reciproc, în funcție de impresia pe care au avut-o la final.