Consideri că cel mai bun ajutor pentru copilul tău ar fi un profesor care să lucreze aprofundat, pe termen lung, pe diferite concepte matematice?

Optează pentru PACHETUL PER CAPITOL de la AGERIO şi copilul tău va beneficia de ajutorul personalizat al unui profesor de matematică!

Selectează clasa copilului tău pentru a vedea ce capitol se predă acum la şcoală. Selectează altă lună sau foloseşte functia de „căutare” pentru a găsi capitolele la care copilul tău intampină dificultati.
Distribuirea capitolelor pe luni este orientativă, fiind realizată de echipa de profesori Agerio.

Ecuații & Sisteme de ecuații liniare

129 lei
PACHETUL PER CAPITOL oferit de AGERIO te ajută să parcurgi cu uşurinţă materia predată, aceasta fiind structurată cronologic. Structură: 5 sesiuni de câte 20 minute în pachet într-o lună.

Fracții ordinare & Operații cu fracții ordinare

199 lei
PACHETUL PER CAPITOL oferit de AGERIO te ajută să parcurgi cu uşurinţă materia predată, aceasta fiind structurată cronologic. Structură: 8 sesiuni de câte 20 minute în pachet într-o lună.

Triunghiul & Congruenta triunghiurilor

299 lei
PACHETUL PER CAPITOL oferit de AGERIO te ajută să parcurgi cu uşurinţă materia predată, aceasta fiind structurată cronologic. Structură: 12 sesiuni de câte 20 minute în pachet în 6 săptămani.