Cumpără Agerioni

Agerionul este moneda aplicaţiei noastre – Agerio.
O consultaţie de 20 minute cu un profesor costă un Agerion. La cumpărarea unui Agerion sau a unui pachet de Agerioni, vei primi (pe e-mail) un cod format din 8 caractere, cod pe care îl poţi introduce direct în aplicaţie pentru a revendica moneda.
Poţi cumpăra 1 Agerion sau pachete de studiu.

O sesiune Agerio

35 lei
Un Agerion înseamnă o Sesiune Agerio (o consultație de 20 minute cu un profesor). Cum cumperi și folosești Agerionii: 1. Adaugă Agerionul în coș și continuă cu finalizarea comenzii. 2. Vei primi pe adresa de email introdusă la check-out un cod unic, de 8 caractere. 3. Intră în aplicație, apasă pe iconul cu Agerion din dreapta sus iar apoi pe "Ai deja un cod de Agerioni?" 4. Introdu codul, apasă pe Verifică și Gata!, Agerionii sunt acum în contul tău. 5. Alege materia și profesorul (sau lasă aplicația să îți găsească automat un profesor) și intră în consultație!

Pachetul – Ajutor la mate!

150 lei
Simţi nevoia de a avea un profesor alături, oricând, care să îţi ajute punctual copilul? PACHETUL - Ajutor la mate! de la AGERIO este soluţia potrivită nevoilor tale şi ale copilului tău! Număr sesiuni: 6 (20 minute per sesiune)
books

PACHETE PER CAPTIOL

PACHETELE PER CAPITOL oferite de AGERIO te ajută să parcurgi cu uşurinţă materia predată, aceasta fiind structurată cronologic.